Manicures

Manicure voor mannen, jazeker! Want Kingss weet dat bij een dat bij een verzorgde look ook verzorgde nagels horen. Niks vrouwelijks aan overigens, het is een simpele en snelle behandeling die zorgt voor verzorgde en hygiƫnische nagels en handen. Weg met die klusnagels en rafelende nagelranden.

J
J
jack | Manicure
jack | Manicure
25 MIN

We beginnen de Jack-behandeling met een heerlijk warm handbad, dat je huid verwent. Vervolgens worden je nagels vakkundig ontsmet, zorgvuldig geknipt en perfect gevijld. Je nagelriemen krijgen de aandacht die ze verdienen, met een zorgvuldige en luxe behandeling. We sluiten af met de exculsieve KINGSS-lotion, die je handen zijdezacht en stralend maakt. Daarna ontvangt je andere hand dezelfde hoogwaardige verzorging.

K
K
King | Manicure
King | Manicure
35 MIN

We starten de luxe King-behandeling met een heerlijk warm handbad, een perfecte verwelkoming in combinatie met een drankje naar keuze. Je nagels worden zorgvuldig ontsmet, vakkundig geknipt en perfect gevijld. Je nagelriemen krijgen een luxueuze behandeling, waarbij elk detail telt. Daarna verwennen we je handen met een heerlijke peeling om de huid zijdezacht te maken. We sluiten af met een ontspannende massage die je handen volledig tot rust brengt en de exclusieve KINGSS-lotion. Vervolgens krijgt je andere hand dezelfde uitzonderlijke, luxe verzorging. Dit is een behandeling op het hoogste niveau van luxe en verwennerij.

A
A
ACE | Manicure
ACE | Manicure
45 MIN

We beginnen de Ace-behandeling, een niveau hoger in luxe en exclusiviteit, met een warm handbad dat je zintuigen omhult. Terwijl je geniet, wordt je verwelkomd met een drankje naar keuze. Vervolgens worden je nagels vakkundig ontsmet, zorgvuldig geknipt en perfect gevijld, en krijgen je nagelriemen een luxueuze behandeling.

Tijdens de behandeling heb je een headphone en een smart TV-scherm tot je beschikking, zodat je in volledige ontspanning kunt genieten. Daarna verwennen we je handen met een heerlijke peeling, gevolgd door een verzorgend masker en een warme paraffine handpakking die diep intrekt, terwijl we dezelfde hoogwaardige verzorging aan je andere hand geven. Zodra de pakking met een warme doek is verwijderd, sluiten we af met een ontspannende massage en de exclusieve KINGSS-lotion. Dit is pure verwennerij op het hoogste niveau, waarbij je comfort en luxe onze prioriteit zijn.

We zijn geopend

We brengen de ultieme luxe en verzorging voor mannen. Bereid je voor op een exclusieve, koninklijke ervaring die je stijl naar een hoger niveau tilt.

Neem contact op

Neem contact met ons op en laat je behandelen als een ware King.
Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen.

Of bel ons:
085 0805421