Pedicures

Bij KINGSS bieden we een professionele pedicure speciaal voor mannen, zodat je voeten er altijd verzorgd uitzien. Onze snelle en effectieve behandeling zorgt voor schone, gezonde nagels en zachte hielen. Geef je voeten de aandacht die ze verdienen en voel je zelfverzekerd in elke stap!

J
J
jack | Pedicure
jack | Pedicure
30 MIN

Bij aanvang van de Jack-pedicure kijken we of je voeten gezond zijn. Zodra dat is vastgesteld, worden je voeten ondergedompeld in een heerlijk warm bad om volledig te ontspannen. Vervolgens ontsmetten we je voeten, waarna we je nagels vakkundig knippen en zorgvuldig vijlen. Je nagelriemen krijgen de aandacht die ze verdienen en we vijlen je zolen zachtjes om eelt te verwijderen. De andere voet wordt met dezelfde zorg en precisie behandeld. Na deze heerlijke verzorging maken we je voeten schoon en sluiten de behandeling af met de exclusieve KINGSS-lotion, zodat je voeten zijdezacht en volledig verzorgd aanvoelen. Onze service draait om jouw comfort en ultieme tevredenheid.

K
K
King | Pedicure
King | Pedicure
75 MIN

Bij de King-pedicure starten we met een grondige check om te verzekeren dat je voeten gezond zijn. Zodra dat is bevestigd, dompelen we je voeten onder in een heerlijk warm bad voor totale ontspanning. Daarna ontsmetten we je voeten, knippen en vijlen we je nagels met zorg, en besteden we aandacht aan je nagelriemen. We verwijderen voorzichtig eelt door je zolen licht te vijlen, waarna je andere voet dezelfde luxe behandeling krijgt.

Met je drankje in je hand, smart tv en headphone tot je beschikking kun je de ontspanning compleet maken. Na de basisverzorging volgt een verfrissende peeling om dode huidcellen te verwijderen, waardoor je voeten weer zijdezacht aanvoelen. We drogen je voeten zorgvuldig af en starten met een rustgevende massage, waarbij we afsluitend de exclusieve KINGSS-lotion aanbrengen. Zo ervaar je ultieme luxe en verlaat je ons volledig ontspannen en verzorgd.

A
A
ACE | Pedicure
ACE | Pedicure
90 MIN

Ervaar de exclusieve Ace-pedicure, waar we beginnen met een grondige check-up om de gezondheid van je voeten te waarborgen. Zodra we hebben bevestigd dat alles in orde is, dompelen we je voeten onder in een heerlijk warm bad, ontworpen om je in totale ontspanning te hullen.

Daarna krijgen je voeten onze volledige aandacht: we ontsmetten, knippen en vijlen je nagels met de grootste zorg, en verzorgen je nagelriemen tot in de perfectie. Eelt wordt met precisie verwijderd, waarbij we je zolen zachtjes vijlen, zodat je voeten er perfect verzorgd uitzien.

Tijdens de behandeling geniet je van volledige ontspanning en van een drankje naar keuze. Met een headphone en smart TV tot je beschikking kun je genieten van je favoriete serie, programma of muziek. We verwennen je voeten verder met een luxueuze peeling, gevolgd door een voedend masker en een warme paraffinepakking die diep inwerkt. Elke voet krijgt deze hoogwaardige behandeling.

We ronden deze exclusieve ervaring af met een ontspannende massage, waarbij we onze exclusieve KINGSS-lotion gebruiken — de ultieme finish voor zijdezachte voeten. Dit is niet zomaar een pedicure; dit is de Ace-pedicure voor een gevoel van luxe, volledig gericht op jouw comfort en welzijn.

Wij zijn geopend

We brengen de ultieme luxe en verzorging voor mannen. Bereid je voor op een exclusieve, koninklijke ervaring die je stijl naar een hoger niveau tilt.

Neem contact op

Neem contact met ons op en laat je behandelen als een ware KING.
Ons team staat klaar om jou te helpen en je vragen te beantwoorden.

Of bel ons:
085 0805421